Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

8η Αρβύλα

Η ΑΡΒΥΛΑ

4,5 εκατ. για τον Παπαδόπουλο
Ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο αποκαλύπτει η αγγλική εφημερίδα «The Sun», που... προχωράει το θέμα και αναφέρει πως οι «μπέμπηδες» είναι έτοιμοι να δώσουν 3 εκ. λίρες στον Ολυμπιακό, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

«Ο Αλεξ Φέργκιουσον είναι έτοιμος να δώσει 3 εκατομμύρια λίρες (σ.σ. περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ) τον Ιανουάριο, για τον Ελληνα, παιδί-θαύμα, Κυριάκο Παπαδόπουλο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας, ενώ ο συντάκτης προσθέτει: «Οι υπεύθυνοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ήδη αρχίσει συζητήσεις με την ομάδα του αμυντικού, τον Ολυμπιακό. Ο 16χρονος παίκτης -που αποτελεί στόχο της Εσπανιόλ- κατέχει το ρεκόρ του νεαρότερου ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα»
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&tag=7817&pubid=1462347

------------------------------------------

Σερ Άλεξ δίνει 5 εκ. για τον 16χρονο «Παπ»!..
Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008, 10:27
Γράφει: Τάσος Γιαμάς

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ «SUN» ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΑΣΣΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.- Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ήδη έχει απασχολήσει μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και θεωρείται δεδομένο ότι θα βρεθεί στο στόχαστρο ακόμα περισσότερων στο εγγύς μέλλον.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Sun», για τον νεαρό παίκτη του Ολυμπιακού ενδιαφέρθηκε ήδη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», σερ Άλεξ Φέργκιουσον, είναι έτοιμος να διαθέσει το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Παπαδόπουλου και ότι η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου έχει ήδη έρθει σε επαφή με την αντίστοιχη της ομάδας του Πειραιά. 

Και η Εσπανιόλ

Η «Sun» αναφέρει ότι ο 16χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί επίσης μεταγραφικό στόχο της Εσπανιόλ και προσθέτει ότι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι ο νεότερος σε ηλικία παίκτης που έχει αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ δημοσιεύει φωτογραφία του με τα εθνικά χρώματα, από συμμετοχή του σε αγώνα της Εθνικής ομάδας των Νέων.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=79552

----------------------------------------------------------------

Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Τελικά πόσο μας κάνουν 3εκ. λίρες... 4,5 ή 5,0 εκ. €?????

Μήπως μας κάνουν  3χ1,25=3,75εκ. € περίπου???

Λέω μήπως...

... ά και για να μην ξεχνίμαστε... 

... την είδηση την δημοσίευσε η πιο έγκυρη αγγλική εφημερίδα... κάτι σαν τη δική μας traffic και espresso!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: