Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

1η Αρβύλα (κάναμε σεφτέ!!!)


Η ΑΡΒΥΛΑ



Αισχροκερδούν σε βάρος των αριστούχων φοιτητών...

.
...δικαιούχων του προγράμματος "δες την ψηφιακά", το "e-shop" και Πλαίσιο"!
.
Γράφει ο Ιωάννης Παπαδόπουλος
.
Την 1η Οκτωβρίου ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος "δες την ψηφιακά", βάσει του οποίου αριστούχοι και πρωτεύσαντες πρωτοετείς φοιτητές επιδοτούνται για αγορά laptop (εως 400 ευρώ). Ο αδερφός μου είναι ανάμεσα στους "τυχερούς" και αμέσως ξεκίνησε την έρευνα αγοράς, προκειμένου να βρει το υπολογιστή που θέλει. Αφού έψαξε για μια βδομάδα, κυρίως στα πλέον δημοφιλή sites των καταστημάτων e-shop και πλαίσιο, κατέληξε στο μοντέλο HP PAVILION DV5-1030EV. Η τιμή του ήταν 879 ευρώ και στα 2 καταστήματα, κάνοντας την παραγγελία ηλεκτρονικά. Έπρεπε δηλαδήνα καταβάλλειεπιπλέον 479 ευρώ. Η τιμή ήταν σταθερή από 1-8 Οκτωβρίου.
Σήμερα το πρωί, 9 Οκτωβρίου, μπαίνω στο internet να το παραγγείλω... Τιμή 939 ευρώ!!! Τί άλλαξε σε μια νύχτα; Γιατί αυτά τα 60 ευρώ επιπλέον; Είδαν οτι πουλάει και είπαν να μας πιάσουν τον κ... Θα μου πείτε πως κάνεις έτσι για 60 ευρώ παραπάνω...
- Γιατί μας περισσεύουν...;!
Είναι η πιο αυθόρμητη απάντηση που μου έρχεται στο μυαλό. Οι τύποι είναι ασύδοτοι, δεν ελέγχονται από κανέναν και κάνουν ό,τι γουστάρουν. Και εμείς τα κορόιδα πληρώνουμε παντού καπέλα και με το ζόρι πάμε για ένα καφέ λόγω οικονομικής στενότητας..
υ.γ. στο skroutz.gr στην αναζήτηση laptop, υποκατηγορία "δες την ψηφιακά", ακόμα υπάρχει η παλιά τιμή! πατώντας στο link, σου βγάζει τη νέα!


------------------------------------------------------------------------
Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Η αλήθεια ήταν 2 κλικ μακριά!!!!
Ένας απλός έλεγχος στο scroutz.gr δίνει τιμή 855€ και 859€ για e-shop και ΠΛΑΙΣΙΟ, η οποία εμφανίζεται και στα αντίστοιχα site!!!
 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: